Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Κάλεσμα του Α.Ω. για τη νέα χρονιά

Το Αυτοδιαχειριζόμενο Ωδείο συνεχίζει για 5η χρονιά τη λειτουργία του στο πάρκο του Ασυρμάτου.

Το Α.Ω. είναι μια αχρήματη και οριζόντια δομή, με σκοπό τη διάδοση της μουσικής γνώσης χωρίς κανένα περιορισμό, χρηματικό, φυλετικό ή οποιοδήποτε άλλο. Τα μαθήματα απευθύνονται είτε σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική και θέλουν να μάθουν , είτε σε άτομα που έχουν ήδη γνώσεις αλλά θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο ή να ενταχτούν σε κάποιο σύνολο.

Τα μαθήματα που γίνονται είναι θεωρία-αρμονία και όργανα, αναλόγως τις διαθεσιμότητες των καθηγητών (πέρυσι βιολί, κιθάρα κλασική, ηλεκτρική, πιάνο, θεωρία-αρμονία, μπάσο και λαούτο)και λειτουργούν και σύνολα (εγχόρδων, αυτοσχεδιαστικό και ρεμπέτικο). Επίσης ο χώρος είναι διαθεσιμος και για άλλα μαθήματα, μουσικά και μη, ενώ στο ωδείο φιλοξενούνται παρουσιάσεις βιβλίων, δίσκων, θεατρικά έργα κ.ά., πάντα χωρίς εισητήριο.

Όλα αυτά τα χρόνια το ωδείο λειτουργεί με την ελεύθερη συνεισφορά των μελών του και εκδηλώσεις ενίσχυσης. Οι δουλειές γίνονται από κοινού και για να υπάρχει ο χώρος αυτός απαιτείται η βοήθεια όλων όσων συμμετέχουν και η συμμετοχή τους στη λήψη των αποφάσεων.

Αν λοιπόν θες να διδάξεις, να διδαχθείς, ή και τα δύο, η πρώτη συνέλευση για φέτος είναι  το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09 στις 20:00 (όχι Κυριακή 18 που ήταν κανονικά, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα) και η επόμενη την Κυριακή 25/09 την ίδια ώρα, στο κτίριο που στεγάζεται, στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε στο awdeion@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook "Αυτοδιαχειριζόμενο Ωδείο" ή στο blog μας awdeion.blogspot.com